Jouw complete planningsoplossing in België


Pak je personeelsbeheer voortaan anders aan met AAPI, de complete planningsoplossing op maat voor Belgische bedrijven. 
AAPI is geschikt voor zowel vaste als variabele werkroosters.
Het stroomlijnt de planning, verbetert payrollprocessen en vermindert het aantal administratieve taken aanzienlijk
Zo ben je er zeker van dat je personeel nauwkeurig en doeltreffend beheerd wordt.


Plannen, monitoren en beheren – stroomlijn moeiteloos je werkroosters


AAPI geeft personeelsbeheer een nieuwe betekenis door alles vakkundig te plannen, monitoren en beheren. Deze krachtige tool focust op de essentie en vereenvoudigt complexe taken, waardoor fouten tot het verleden behoren. Ervaar met ons platform een naadloze, intuïtieve en stimulerende manier om de werkroosters van je team te verzorgen.

AAPI is namelijk de klok rond toegankelijk, en geeft jou en je werknemers de tools in handen om de planning eender waar of wanneer te raadplegen en te beheren. Zo werk je efficiënt en bespaar je tijd.

​Beheer je planning voortaan anders, voor ongeëvenaarde flexibiliteit


Optimaliseer je werkroosters met de slimme oplossing van AAPI om shifts te wisselen. Werkroosters opstellen met AAPI is kinderspel dankzij onze intuïtieve versleepfunctie. Zeg vaarwel tegen ingewikkelde Excel-bestanden en verwelkom een gebruiksvriendelijk beheersysteem waarmee je gemakkelijk werkroosters aanpast op basis van beschikbaarheden en noodgevallen. Met slechts een paar klikken in AAPI vervang je een afwezige werknemer, verstuur je meldingen via WHATSAAPI en pas je Dimona-aangiftes automatisch aan, zodat je juridisch in orde bent.

AAPI maakt lastminuteveranderingen handelbaar, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: je zaak.

Alles wat je nodig hebt om je bedrijf zo goed mogelijk te leiden

Dashboard

Intuïtief livedashboard, van ‘s morgens tot na de middag. Maakt loonberekeningen en loonkostanalyses simpeler, sneller en preciezer.

Takencentrum

Het takencentrum van AAPI stroomlijnt het takenbeheer door je workflow te centraliseren en te vereenvoudigen in één toegankelijk en gebruiksvriendelijk platform.

Rapportage

Raadpleeg contracten, werkroosters en initiële hr-rapporten over werknemers via AAPI om je horecazaak beter te beheren. Binnenkort komen er nieuwe updates!

Overuren

Beheer moeiteloos overuren met AAPI. Het vereenvoudigt berekeningen en past zich aan wekelijkse veranderingen aan om efficiënt aan de behoeften van je bedrijf te voldoen.

Loonadministratie

AAPI berekent automatisch de lonen en is rechtstreeks verbonden met sociale secretariaten. Zo verloopt je loonadministratie nauwkeuriger en doeltreffender.

Slimme communicatie

Speel snel in op plotse veranderingen met AAPI. Is er iemand weggevallen? Stuur gauw enkele berichten via WHATSAAPI en selecteer de beste vervanger op het vlak van kosten en prestaties.

Contractassistent

In de Contractassistent van AAPI verleng je vlot verscheidene contracten van bepaalde duur (studenten, flexi-jobbers, vaste werknemers) met een elektronische handtekening.

Dimona

Dimona-aangiftes worden automatisch aangepast op basis van de werkroosters of afwezigheden van je werknemers. Zo weet je zeker dat je sociaaljuridisch in orde bent. Voor, tijdens en ook na de shifts.

Afwezigheden

Geen zorgen! Dankzij AAPI vormen onverwachte veranderingen niet langer een probleem: met een paar klikken regel je de ideale vervanging.

Multitask moeiteloos dankzij onze multiselect-functie


Ben je die repetitieve handelingen in je planningstool beu als koude pap?

Gebruik dan de multiselect-functie, dat werkt veel efficiënter. Met deze krachtige tool beheer je gemakkelijk meerdere items tegelijk – selecteer, wijzig, verwijder, voeg toe, publiceer en nodig uit in één vlotte beweging.

Dankzij de mobiele app van AAPI blijf je betrokken, waar je ook bent


Met het dagelijkse overzicht van de planning in onze mobiele app kun je werkroosters beheren en gemakkelijk last minute iets wijzigen via je smartphone.

Vraag een demo aan


Geautomatiseerde loonadministratie gebaseerd op je werkroosters


Transformeer je loonadministratie met AAPI! Automatiseer je berekeningen en naleving moeiteloos met ons intelligente en gestroomlijnde systeem. Stel het af op de behoeften van jouw bedrijf en betaal je werknemers zonder gedoe.

Ontdek persoonlijk hoe AAPI werkt

Slimme meldingen in de werkroosters van je personeel


Met de slimme meldingen helpt AAPI werkgevers accurate werkroosters op te stellen. Tijdige meldingen ingebouwd in je geëxporteerde werkroosters en loonlijsten helpen je de sector- en overheidsvoorschriften na te leven.

Je kunt bijvoorbeeld intelligente meldingen instellen voor verplichte pauzes na meer dan zes werkuren, zodat je altijd juridisch in orde bent en de controle houdt over alle activiteiten.