Downloadcenter

Ontdek gespecialiseerde apps voor jouw sector. Download ze om je bedrijf nog gestroomlijnder te maken

AAPI APP

De AAPI APP is de app voor de horeca ondernemer/werkgever.

Deze werkgeversapplicatie AAPI zorgt ervoor dat u niet alleen kunt plannen en communiceren vanaf uw smartphone, maar ook te allen tijde uw opbrengsten in de gaten kunt houden.
Horeca-ondernemerschap binnen handbereik: 24/7 te raadplegen via de app/smartphone en het webplatform/computer.

AAPI TIME

AAPI TIME is een digitaal prikkloksysteem waarmee werknemers in real time kunnen in- en uitklokken. Het registreert en interpreteert de werktijd volgens het werkrooster, de contractuele uren en de verschillen daartussen. De loonberekeningen, interpretatie van de werkuren en overzichten van de loonkosten worden vereenvoudigd.
Het systeem is geïnstalleerd op een afzonderlijke tablet/smartphone, zodat je werknemers hun persoonlijke apparaat niet hoeven te gebruiken.
De parameters stel je naar wens in en AAPI kan complexe uurinterpretaties verwerken indien nodig.

AAPI ME

AAPI ME is dé app voor werknemers in de horeca.
Ze vereenvoudigt de communicatie met collega’s en werkgevers. Zo ben je altijd op de hoogte, fijn!
Alle beschikbaarheden, shiftwissels, contracten, loonstroken enz. worden in een trendy app samengebracht – alleen voor smartphones.

WHATSAAPI

Stop met het gebruik van talloze WhatsApp-groepen! Voortaan kunt u communiceren met uw team via WHATSAAPI. Deze app scheidt werk en privé en biedt een efficiënte en gestroomlijnde aanpak om de communicatie tussen werkgever en werknemer te beheren. Belangrijke updates, zoals wijzigingen in het schema, worden niet over het hoofd gezien doordat werknemers meldingen op hun mobiel ontvangen die directe aandacht vereisen.

POOTSY PRO

Pootsy Pro is een mobiele app voor poetshulpen, beschikbaar voor iOS en Android. In real time hun werkroosters bekijken, de status van een opdracht bijwerken en problemen melden, online communiceren met het bedrijf en met klanten: het kan allemaal. Elektronische dienstencheques worden automatisch ingevoerd, papieren dienstencheques kunnen in de app worden gescand.

POOTSY

Vereenvoudig het beheer van je poetsbureau met onze app, beschikbaar voor iOS en Android. Vul automatisch je agenda aan wanneer klanten diensten boeken en communiceer gemakkelijk met hen via de chat in de app. Volg de dienstverlening in real time op voor een beter overzicht en meer efficiëntie.