Bar Eduard
Olivier Van Dessel
Wij vinden het als horecaondernemers belangrijk dat we ons kunnen focussen op wat echt belangrijk is, namelijk de klant. Elke minuut dat we verliezen door administratie is een minuut te veel. Daarom willen we alles digitaliseren. Hierdoor kunnen we korter op de bal spelen. Als alles digitaal en met elkaar verbonden is, kunnen we niet alleen
makkelijker rapporteren naar de vennoten maar ook naar het (toekomstig) personeel.
We dienen niet meer alles bij te houden in excel files om daarna dat om te zetten naar grafieken. Dit doet AAPI voor ons. Wij willen ook weten hoe onze zaak er NU voorstaat en niet 2-3 maanden geleden. Om dan actie te ondernemen, ben je al te laat. Horeca is een sector waarin je meteen actie dient te ondernemen. Is er een probleem dan moet dat vandaag vastgesteld en bijgestuurd kunnen worden.
“AAPI is voor mij hét broodnodige dashboard”
Céleste Verhoeven
Story
Céleste Verhoeven
AAPI is voor mij het broodnodige dashboard dat ons als horeca ondernemers in staat stelt een overzicht te hebben op de kosten en baten van onze zaken, zodat we -indien nodig- snel kunnen schakelen en bijsturen. Ik ben zeer gecharmeerd door de openheid van AAPI, en dat het personeelsbeleid in al zijn aspecten binnen AAPI gekoppeld kan worden met tal van andere systemen zoals kassa, food-management, boekhouding en sociaal secretariaat. Het overzicht op één plaats is uniek. De communicatie met vaste en losse medewerkers loopt via de personeelsplanning van AAPI waardoor we ons kunnen focussen op het werk in plaats van de organisatie ervan.
Op termijn (enkele maanden en veel verder) stelt het verzamelen van gegevens ons in staat patronen te herkennen en via slimme sensoren waarschuwingen te creëren zodat we proactief kunnen ingrijpen. Dit alles geeft ons het nodige vertrouwen om ons verder te kunnen concentreren op de kern van de zaak, namelijk het uitbouwen van een fijne en rendabele horecazaak zonder dat we verdrinken in de administratieve rompslomp, en zonder dat we het overzicht verliezen tijdens de lange shiften.
“Tools zoals AAPI zijn een efficiënt middel om passie en kennis te kunnen combineren.”
Kim Fontaine
De Burgerij
De snelheid waarmee personeel kan ingeschreven worden, de contracten beschikbaar zijn en de DIMONA’S automatisch worden verwerkt, zorgen voor een geruststellend gevoel en geeft de mogelijkheid om last-minute te corrigeren en aan te passen volgens de regels van de kunst.
Dankzij deze tijdswinst komt er tijd vrij om nog meer bezig te zijn met onze passie. Ook kan er nu meer tijd besteed worden om te controleren en vast te stellen wat de werkelijke evolutie is van ons beheer. Een juist zicht op de kosten en opbrengsten maakt je als zaakvoerder zekerder en geeft vertrouwen. Met deze kennis kan je toekomstgericht werken en je lange termijn visie ondersteunen op basis van “Facts & Figures”.
Oud Edegem
Maarten en Thomas Ceusters
AAPI zorgt voor een goed gevoel ... AAPI houdt me scherp en bundelt mijn grootse zorgen: personeelsbeheer, kostenanalyse en dagelijkse leiding in een notendop. Het is mijn dagelijkse wake-up call om een duidelijk en transparant beeld te krijgen van onze horecazaak over de belangrijkste kostenpijlers, verhoudingen en rendement. AAPI zorgt er voor dat ik zelf mijn MEP in de keuken kan uitvoeren en achter mijn potten en pannen kan staan, in plaats van al te veel uren aan mijn bureau te moeten zitten.
Het stimuleert ons personeel ook om mee te denken en vroeger te stoppen/later te beginnen, omdat ze weten dat we met 1 druk op de tablet een goed overzicht hebben van de dag of periode en ik hen hiermee ook kan confronteren.