Haal je schoonmaakbedrijf naar het digitale tijdperk

Beheer je werkroosters, boekingen, klanten en werknemers in real time via één enkele, gebruiksvriendelijke interface.


Bedrijfsvoering

Volg de activiteiten van je werknemers in real time op om je personeelsbestand en klantrelaties doeltreffend te beheren, en krijg volledige controle over je bedrijfsvoering.

Integratie

Pootsy powered by AAPI integreert naadloos met je sociaal secretariaat en Pluxee, waardoor je de dienstencheques van Pluxee rechtstreeks in de toepassing kunt beheren.

Planning

Plan de werkroosters en taken van je werknemers dynamisch en in real time. Automatiseer je planning, zodat je team kan focussen op de kernactiviteiten van je bedrijf.

Documenten

Op het platform kun je gedetailleerde rapporten en officiële documenten gemakkelijk terugvinden, bijhouden en downloaden.

Overuren

Elk uur telt bij Pootsy: wij verwerken overuren op basis van de geplande of effectief gepresteerde uren van je werknemers.

Communicatie

Dankzij het complete systeem kunnen het bedrijf, de poetshulpen en klanten rechtstreeks met elkaar communiceren en problemen melden, wat de dienstverlening nog efficiënter maakt.


Ontdek een gebruiksvriendelijke oplossing op maat gemaakt voor jouw schoonmaakbedrijf en integreer ze naadloos in je operationele ecosysteem.

For your service vouchers company

De complete oplossing om jouw zaak goed te runnen


​Beheer je planning
Regel de planning en taken van je werknemers dynamisch en in real time. Je agenda wordt automatisch ingevuld, zodat je personeel kan focussen op wat echt belangrijk is voor je bedrijf.
​Volg je team in real time!
Blijf op de hoogte van wat er gebeurt op het terrein. Bij problemen ontvang je meteen een melding. Bovendien kun je communiceren met zowel je klanten als poetshulpen.
Altijd en overal beschikbaar
Je interface zit in de cloud! Daardoor kun je via eender welke computer inloggen en toegang krijgen tot al je werkroosters, exports van je sociaal secretariaat en documenten van Pluxee – waar je ook bent!

Ontdek alle functies

Voor je poetshulp

Maak het leven van je poetshulpen gemakkelijk en boost de efficiëntie: Stroomlijn je activiteiten voor een betere bedrijfsvoering.


  • Bekijk de planning en werkroosters (beschikbaarheid, verlof enz.) in real time.
  • Je werknemers werken de status van hun diensten bij en melden problemen.
  • Bedrijf en klant kunnen online met elkaar communiceren.
  • Prestaties betaald met elektronische dienstencheques worden automatisch geregistreerd.
  • Papieren dienstencheques kunnen rechtstreeks via de app worden gescand.

Ontdek de app

Voor je klant

Geef je klanten zeggenschap met een app waarin ze alles moeiteloos kunnen regelen. Kies voor meer tevredenheid en minder frustratie.


  • Je agenda wordt automatisch ingevuld wanneer klanten jouw diensten boeken.
  • Houd contact met klanten via de chat in de app.
  • Pluxee management. 
  • Krijg feedback van je klant.
  • Real-time service monitoring.

Discover Pootsy

Gebruiksvriendelijke beheertool: vlot, intuïtief, snel


Onze oplossing biedt een unieke ervaring met een strakke interface en architectuur, ontworpen om alle aspecten van je dagelijkse bedrijfsvoering te stroomlijnen. 

Vraag een demo aan


Ontdek hoe je je strijkdienst een boost geeft met onze slimme beheertools


Maak je strijkatelier efficiënter met Pootsy van AAPI. Regel elk aspect van je bedrijf tot in de puntjes met aanpasbare instellingen voor prijzen, items en individuele atelierkosten. Dit gemakkelijk te integreren systeem is ontworpen om de productiviteit van je atelier te verhogen en je activiteiten te stroomlijnen.

Vraag vandaag nog je gratis demo aan