Apps van AAPI die het bedrijfsbeheer vereenvoudigen en personeel tevreden houden​

Verhoog je operationele efficiëntie en zorg voor naadloze communicatie binnen je team met de mobiele app van AAPI. Dankzij deze tool hebben zowel werkgevers als werknemers altijd de belangrijkste plan- en beheerfuncties op zak. Zo kunnen ze doordacht en in real time beslissingen nemen conform de juridische regelgeving en bedrijfsnormen.


Stroomlijn je bedrijfsbeheer met de app voor werkgevers van AAPI


Word een betere zaakvoerder met de AAPI-app voor werkgevers, ontworpen om je administratieve taken te vereenvoudigen. Niet alleen de communicatie en planning verlopen vlotter, ook de loonadministratie. Via je mobiele apparaat heb je eender waar en wanneer rechtstreeks toegang tot de beheerfuncties. Handig toch?
1. Efficiënt werkroosters opstellen: plannen en aanpassen ging nog nooit zo snel. Daardoor verlies je minder tijd aan administratieve taken en komen tegenstrijdigheden minder vaak voor.
​2. Gestroomlijnde loonadministratie: met automatische payrollprocessen verloopt alles precies zoals het hoort. Zo bespaar je tijd en beperk je fouten tot een minimum.
​3. Verbeterde communicatie: breng je team onmiddellijk op de hoogte met updates en meldingen, zodat iedereen betrokken blijft.

Nauwkeurige tijdsregistratie, altijd en overal


Ontdek hoe gemakkelijk het kan zijn om werktijd nauwkeurig op te volgen met AAPI. De hele dag door registreert en interpreteert onze innovatieve functie accuraat je werkroosters, wat de naleving vergemakkelijkt en het personeelsbeheer verbetert. Wil je de werkuren en loonlijst accuraat bijhouden, dan is deze tool ideaal. Hij helpt je namelijk verschillende shifts en werkritmes doeltreffend te beheren. Stel vlotter werkroosters op en maak je bedrijfsvoering efficiënter.

​1. Verbeterde naleving: AAPI zorgt ervoor dat alle tijdsregistraties voldoen aan de arbeidswetgeving en het bedrijfsbeleid. Daardoor daalt het risico op inbreuken en boetes.
​2. Nauwkeurigere payrollprocessen: accuraat getelde werkuren worden meteen verwerkt in de loonberekeningen. Resultaat: fouten blijven tot een minimum beperkt en je werknemers worden correct en op tijd betaald.
​3. Efficiënte bedrijfsvoering: analyseer nauwkeurig hoeveel tijd iedere werknemer nodig heeft voor zijn taken. Zo kun je de werkuren in verschillende shifts gemakkelijker beheren, wat het planningsproces vereenvoudigt en de productiviteit verbetert.

​Beheer je teams beter met de app AAPI ME


Met AAPI ME hebben werknemers alle essentiële tools op zak, voor meer tevredenheid en efficiëntie op de werkvloer. Ontdek hoe deze app de dagelijkse activiteiten transformeert en het moreel van het team een boost geeft.

​1. Rechtstreekse toegang tot werkroosters: werknemers kunnen tussendoor snel hun werkrooster checken, zodat ze altijd op de hoogte zijn van hun werkuren en van wijzigingen op het laatste moment.
​2. Doe-het-zelffuncties: met de app kunnen werknemers zelf hun verlofaanvragen beheren en loongegevens bekijken. Goed voor een gevoel van autonomie en meer transparantie.
​3. Efficiënte communicatie: de communicatie tussen personeel en management verloopt vlot, waardoor misverstanden afnemen en de behoeften van het personeel meer gehoor krijgen.


Ga voor een efficiënte bedrijfsvoering met AAPI


Tijdens een gratis demo van 25 minuten tonen onze specialisten hoe je je bedrijfsvoering over een andere boeg kunt gooien. Ontdek hoe je gemakkelijk en efficiënt een zaak runt met AAPI!

Vraag vandaag nog je gratis demo aan