De planningstool
van de toekomst. 

Werknemers #horeca die hun contract digitaal ondertekenen in hun eigen app? Jouw planning & dimona-aangiftes vanop je smartphone?

Heb jij een optimaal
rendement?

Hoeveel houd jij over aan het eind van de avond? Kan je planning misschien nog efficiënter? Tal van dashboards helpen je om ’n helder inzicht te krijgen in jouw resultaten.

Moonshot Thinking

Niet wars van een stevige portie ‘moonshot thinking’, resulteerde dit bij de bedenkers/ontwikkelaars van AAPI in een sterk staaltje van 'digital reinvention'; een eigen Digitaal Business Dashboard AAPI.

360° Digitaal Business Dashboard

AAPI is een digitale butler die met kennis van zaken, pro actief én real time persoonlijk advies verstrekt omtrent de kosten (personeel, F&B, vaste kosten) en het netto rendement.
Een digitaal dashboard waar alle relevante info wordt samen gebracht in één overzichtelijke ‘online’ rapportage welke structureel inzicht biedt in de stand van zaken binnen de organisatie en tevens als basis kan worden gebruikt voor de operationele aansturing en doorontwikkeling.

De ondernemer/uitbater implementeert meer technologie omwille van de efficiëntie. Een gedeelte van de meerwaarde (tijd, energie, geld) van deze optimalisatie kan worden geïnvesteerd in menselijk contact en een kwalitatieve, persoonlijke dienstverlening.

Zo legt de succesvolle ondernemer van de toekomst niet alleen een koppeling tussen de fysieke en virtuele waardeketen, maar bouwt hij tevens aan een nieuwe vorm van menselijke communicatie.

AAPI Digitaal Business Dashboard focust zich 360°, 24/7 én 100% op de hartslag van jouw horecaonderneming, zodat jij je kan focussen op jouw klant, tijd, talent en geld.

Download onze app

Boek onze gratis demo

Benieuwd hoe AAPI werkt?
Boek nu je gratis online demo!