De witte kassa of geregistreerd kassasysteem (GKS) katapulteert ons naast de formele economie ook helemaal het digitale tijdperk in. Nu wordt de GKS nog teveel als controlemiddel bekeken, terwijl het een schat aan informatie bevat voor horeca-uitbaters.

 

Up-to-data

Businessmodellen gebaseerd op big data-analyses maken het vandaag mogelijk om sneller onderbouwde en efficiënte beslissingen te nemen en zelfs toekomstige trends te voorspellen.

Door datamining wordt in datasets met miljoenen gegevens in milliseconden gespoord naar anomalieën, patronen en correlaties. Een detailniveau dat u en ik als mens niet kunnen oppikken.

De digitale disruptie zet zich onverminderd voort in elke sector en data speelt in deze evolutie een hoofdrol. Wie vandaag bij wil blijven in deze snel veranderende wereld, kan dus maar beter goed weten hoe data kan bijdragen tot de business van morgen.

 

Data, insights & analytics

We mogen (big) data wel degelijk zien als de nieuwe olie: een grondstof die van strategisch belang is voor bedrijven. In tegenstelling tot olie zijn data niet schaars, we stoten met zijn allen aan een razendsnel tempo een zondvloed aan data uit. Maar net als olie hebben gegevens weinig meerwaarde in ‘ruwe vorm’: we kunnen ze pas echt inzetten als we ze eerst raffineren tot bruikbare inzichten. Als we dus de juiste tools inzetten, kunnen we dat enorme, snel groeiende en ongestructureerde volume aan data wel degelijk doorgronden en vinden we er correlaties in die leiden tot onverwachte en waardevolle inzichten. 

 

Meten is weten 2.0

Wellicht is er vandaag een veelheid aan data aanwezig in je horeca-organisatie en is de kans reëel dat je hier meer kan uithalen dan je vandaag doet. Potentieel zitten hierin ook inzichten verscholen die je kunnen helpen je huidige en toekomstige uitdagingen aan te pakken. Meten is weten maar is niet voldoende.

 

Digitaal Business Dashboard AAPI

AAPI is de tool die al die informatie én ook de data van tal van andere nieuwe horecatechnologieën ontsluit en met elkaar verbindt. In één swipe op de smartphone krijgen horecaondernemers een transparant financieel inzicht in alle aspecten van hun zaakvoering.

AAPI formuleert op basis van het Digitaal Business Dashboard tevens aanbevelingen en adviezen die leiden to slimme route-to-market oplossingen. Dit advies laat de horecaondernemer toe correcte en fundamenteel onderbouwde beslissingen te nemen. 

 

No more monkeybusiness

Om in de horeca succesvol te zijn, komt er nog wel meer bij kijken. Meer dan ooit tevoren zal er behoefte zijn aan menselijk contact en een kwalitatieve, persoonlijke dienstverlening. De succesvolle ondernemer van de toekomst bouwt op digitale perfectie én een nieuwe vorm van menselijke communicatie. AAPI, No more monkeybusiness!

 

Download onze app

Boek onze gratis demo

Benieuwd hoe AAPI werkt?
Boek nu je gratis online demo!