Press

Welke gepassioneerde horeca-professionals willen voor de lens van Thomas ‘Switn’ Sweertvaegher staan?

Om jullie vakmanschap én het mooiste métier op aarde te eren, willen wij jullie graag nog eens in de spotlight (én dus voor de camera van een gerenomeerd fotograaf) zetten. Inmiddels herkent iedereen het signatuur van het beeldmateriaal van de Horecafocus Group. In deze horeca-portretten van Thomas Switn Sweertvaegher staat de gepassioneerde horeca-ondernemer (uit de restaurant-, bar-, café-, catering- en hotelwereld) en/met zijn medewerkers, centraal. 

Op vrijdag 17 juli as organiseren we een speciale editie: The Antwerp Al Fresco Pop-Up Photo Call Opportunity. 

We duiken met onze fotografen het Antwerpse dagleven in, en stellen op verschillende horeca-plaatsen in de buitenlucht en op verschillende momenten onze foto-apparatuur op. 

Je kan langskomen om een knap horeca portret van je te laten maken; een persoonlijk beeld voorzien van een flinke scheut passie en een vleugje rock 'n roll. In deze tijden van nieuwe normaal, willen we het spontane en eigene laten zegevieren, daarom mag je zelf de look & feel van jouw foto bepalen, en de nodige props of materialen hiervoor meebrengen. Het resultaat van deze samenwerking krijg je later aangeleverd.

Om 9u00 staat onze mobiele fotostudio klaar voor jullie aan café De Hopper (Leopold de Waelstraat 2, Antwerpen). Vervolgens wandelen we om 10u30 richting Antwerpen centrum en maken we onderweg ad hoc spontane foto’s van horeca collega’s. 
Vanaf 12u00 kan je ons vinden op de Vrijdagmarkt voor een tweede poseer-sessie.  Omstreeks 13u30 wandelen we richting het Eilandje/noord. Via allerlei horeca om- en sluipwegen en bijhorende instant foto-momenten, zetten we om 16u00 onze foto-lampen een laatste keer terug op aan Story Urban Deli Shop.

Je kan adhoc inhaken waar en wanneer het je past, je mag ook altijd je horeca- relaties meebrengen voor de sfeer, gezelligheid of fotogenieke meerwaarde.
Wil je langs de zijlijn komen supporteren voor je horeca-collega’s, of gewoon even spontaan iets komen drinken? Het kan allemaal! Consulteer even ons draaiboekje voor de details:

Timings & locaties Pop-Up Horeca Photo Shoot Opportunity - the Antwerp ‘Al Fresco’ Edition – vrijdag 17 juli 2020

  • 09u00-10u30: meeting point Café De Hopper - Leopold de Waelstraat 2 - Antwerpen
  • 10u30 -> wandelen richting Antwerpen centrum
  • 12u00-13u30: meeting point BarBel - Vrijdagmarkt  1 - Antwerpen
  • 13u30 -> wandelen richting noord/Eilandje
  • 16u00-18u00 meeting Point Story Urban Deli Shop – Godefriduskaai 2  - Antwerpen

Op deze 3 locaties kan je op corresponderende tijdstippen langskomen voor een foto en een drankje (koffie, fris, bier of wijn). Je kan natuurlijk ook steeds de foto-karavaan volgen, en onderweg mee inhaken.

Heb je nog specifieke vragen, of is er iets jou nog niet duidelijk, mail even via info@aapi.be met als onderwerp Pop-Up Photo Shoot Antwerpen 17 juli 2020.

Cheese!

AAPI

www.aapi.be - info@aapi.be

Download onze app

Boek onze gratis demo

Benieuwd hoe AAPI werkt?
Boek nu je gratis online demo!