Boost je horeca business                      

Klaar om je horecazaak vooruit te helpen, maar nog niet de tijd en focus gevonden om vertrouwd te raken met alle nieuwe tijd- en geldbesparende AAPI features?

'Monkey See, Monkey Do' 

AAPI geeft je met plezier een klein digitaal duwtje richting meerwaarde. Customer coaches Michael en Ilja delen via screen mirroring niet alleen hun scherm, maar ook hun tips en tricks, tijdbesparende short-cuts en gebruiksvriendelijke optimalisaties. Een heuse 'walkthrough' van alle nieuwe AAPI features.

AAPI's digitale duwtje richting meerwaarde

Benieuwd hoeveel tijd je extra kan besparen met je planning? Nieuwsgierig hoe je snel en efficiënt je personeelsbeheer kan optimaliseren met de nieuwe features? Geïnteresseerd in de gemaximaliseerde automatische workflow ? Reserveer alvast 15 min van jouw tijd en kaap het brein én scherm van AAPI's customer coaches Michael & Ilja voor een efficiënte én effectieve 'Screen Mirroring Sprint Sessie'.

Go completely nuts met AAPI's newest features …

en mail naar info@aapi.be, michael@aapi.be of ilja@aapi.be met een paar data en tijdsloten die jou passen. AAPI's customer coaches  houden hun digitale vinger aan de pols en koppelen snel terug met een bevestiging én een linkje voor deze 'Screen Mirroring Sprint Sessie' op maat.

 

AAPI, no more monkey business

aapi.be 

Download onze app

Boek onze gratis demo

Benieuwd hoe AAPI werkt?
Boek nu je gratis online demo!