Aapi lovers

WAY Coffee Roasters, Gent - powered by AAPI since 2020

Een hippe werknemers-app waarin werknemers hun beschikbaarheid kunnen aangeven. Een gebruiksvriendelijke app & platform voor de werkgever waarin je snel en efficiënt mensen kan inplannen, en de weekplanning kan opvolgen. Automatische dimona-aangiftes, contracten die eenvoudig digitaal te ondertekenen zijn in een app. Een tijdsmodule die de arbeidsduur van je werknemers registreert. Het personeel dat onderling eenvoudig kan wisselen van shift, en ik die daar vanop de hoogte wordt gehouden...  De communicatie en registratie van verschillende partijen is zonder meer feilloos. Maar ligt daar nu voor mij echt de meerwaarde van AAPI? Mag ik dat niet op z’n minst verwachten van een app die pretendeert een planningtool te zijn? Zoek ik eigenlijk een planningtool? Of zoek ik een ondernemerstool, een digitale assistent die me helpt om mijn zaak te leiden?

Dankzij AAPI kan ik bezig zijn met andere essentiële zaken.

Charlene De Buysere - WAY Coffee Roasters Gent

De eigenlijke meerwaarde zit voor mij namelijk in de finesse en verwerking van al die werkuren, afwezigheden, kilometervergoedingen en personeelsgegevens. Die vervelende maandelijkse loonverwerking, dat repetitief en manueel werk, en steeds weer achter de feiten aanhollende is nu, dankzij AAPI, voorgoed verleden tijd. Door de vereenvoudiging van deze zaken kan ik bezig zijn met andere essentiële zaken.

Hoeveel uren plan ik in per week, en wat kosten mij die uren? Plan ik, in vergelijking met de gemiddelde succesvolle horeca zaak, optimaal de juiste statuten in? Hoeveel procent van de omzet gaat op in personeelskost? Hoeveel is de foodcost écht per dag, in detail, aan de hand van de verkochte gerechten. Promoot ik voldoende de gerechten waarop ik kan verdienen? Welke gerechten schrap ik beter? Kan ik iets doen aan die fikse vaste kosten? Hoeveel moet ik per dag verdienen om alleen het licht te doen branden en de ruimtes te verwarmen?

AAPI brengt me kennis van zaken. En kennis blijkt macht, want sinds AAPI duurt het aangeven van m’n lonen nog 15 minuten en steeg m’n rendement met 5 %.

Charlene De Buysere - WAY Coffee Roasters Gent

AAPI giet dat alles in een REAL-TIME dashboard. Gedurende de ganse shift heb ik een zicht op de stand van zaken, en op de koop toe brengt AAPI al die data eenvoudig samen op een bijhorend gebruiksvriendelijk platform, dat me helpt te komen tot wat er echt toe doet. Wanneer ben ik rendabel, en hoe rendabel dan precies? AAPI brengt me kennis van zaken. En kennis blijkt macht, want sinds AAPI duurt het aangeven van m’n lonen nog 15 minuten en steeg m’n rendement met 5 %.

Charlene De Buysere
WAY Coffee Roasters Gent

www.way.gent
facebook: Coffee Bar: @WAYGHENT – Roastery: @WAYCoffeeRoasters
instagram: Coffee bar: @way.gent – Roastery: @waycoffeeroasters.gent

Download onze app

Boek onze gratis demo

Benieuwd hoe AAPI werkt?
Boek nu je gratis online demo!