Planning - Meerdere selecties - Efficiënt - Gebruiksvriendelijk - Snel

-> Selecteren/Veranderen-Verwijderen-Toevoegen/Publiceren-Uitnodigen

In AAPI bestaat de mogelijkheid om records in je planning te groeperen. Via de functie 'MultiSelect' kan je vervolgens zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt deze aanpassen, verwerken of verwijderen. Je hoeft deze records dus niet één voor één te selecteren om de gewenste bewerking uit te voeren. Kortom een functionaliteit die het beheer van jouw planning nog eenvoudiger maakt.

Een greep uit de vele bewerkingen die met MultiSelect uitgevoerd kunnen worden:

  • Creëren van afwezigheden voor een bepaalde tijd. Met de MultiSelect feature kan deze afwezigheid worden aangemaakt voor de door jouw bepaalde bepaalde tijd.
  • Versturen van één uitnodiging naar verschillende medewerkers: Creëer één invitatie voor een bepaald tijdslot en selecteer de medewerkers die je wil uitnodigen. In een handeling worden alle mensen uitgenodigd voor dat bepaald tijdslot
  • Kopiëren van een planning naar een later tijdstip. Heb je een ideale weekplanning gemaakt, en wil je die als basis voor de volgende week gebruiken? Met de feature MultiSelect kan je heel deze weekplanning selecteren en en als basis gebruiken voor de volgende week.
  • Creëren van shiftwissels. Zo kan je snel een vervanging te zoeken voor losse medewerkers. 
  • Aanpassen reden/motivatie van reeds ingeplande afwezigheden. 
  • ....

Download onze app

Boek onze gratis demo

Benieuwd hoe AAPI werkt?
Boek nu je gratis online demo!