Data Done Right

De digitale disruptie zet zich onverminderd voort in elke sector en data speelt in deze evolutie een hoofdrol. Wie vandaag bij wil blijven in deze snel veranderende wereld, kan dus maar beter goed weten hoe data kan bijdragen tot de business van morgen.

Up-to-data

Businessmodellen gebaseerd op big data-analyses maken het vandaag mogelijk om sneller onderbouwde en efficiënte beslissingen te nemen en zelfs toekomstige trends te voorspellen. Door datamining wordt in datasets met miljoenen gegevens in milliseconden gespoord naar anomalieën, patronen en correlaties. Een detailniveau dat u en ik als mens niet kunnen oppikken.

Data, insights & analytics

We mogen (big) data wel degelijk zien als de nieuwe olie: een grondstof die van strategisch belang is voor bedrijven. In tegenstelling tot olie zijn data niet schaars, we stoten met zijn allen aan een razendsnel tempo een zondvloed aan data uit. Maar net als olie hebben gegevens weinig meerwaarde in ‘ruwe vorm’: we kunnen ze pas echt inzetten als we ze eerst raffineren tot bruikbare inzichten. Als we dus de juiste tools inzetten, kunnen we dat enorme, snel groeiende en ongestructureerde volume aan data wel degelijk doorgronden en vinden we er correlaties in die leiden tot onverwachte en waardevolle inzichten.

In tijden waar intuïtie en ervaring niet langer voldoende zijn om een horecazaak optimaal te laten functioneren, vindt de digitale transformatie zijn weg naar de horeca. Business-modellen gebaseerd op de big data-analyses maken het vandaag mogelijk om sneller onderbouwde en efficiënte beslissingen te nemen en zelfs toekomstige trends te voorspellen.

Download onze app

Boek onze gratis demo

Benieuwd hoe AAPI werkt?
Boek nu je gratis online demo!