No more Monkey Business

Aapi is jouw persoonlijke digitale assistent op weg naar een rendabele horeca-onderneming. Je HR-administratie, People Management en Business Data verzameld in één gebruiksvriendelijke tool.

Wil je zo snel mogelijk genieten van de vele voordelen van aapi? Vanaf nu kan je preboarden.

Aapi is altijd én overal beschikbaar

Dankzij het hybride cross-media model van Aapi kan je altijd en overal je onderneming en personeel opvolgen en beheren.

Grijp in waar en wanneer het moet!

Aapi is een team-speler én je persoonlijke coach

Het digitale ecosysteem achter Aapi koppelt jouw huidige diensten* aan elkaar en vergaart hieruit betrouwbare informatie om realtime advies te geven over je omzet, rendement en productiviteit.

Meten is weten.

Aapi is slim én gezond

Met de informatie uit de door jouw gekoppelde diensten berekent Aapi via intelligente algoritmes de financiële gezondheid van je onderneming en geeft deze weer in een overzichtelijk Business Dashboard.

Aapi is dé Health Check van je onderneming!

Planningsissues detecteren en onmiddellijk aanpakken

Je planning is éénvoudig te hanteren en geeft in één oogopslag heel wat extra informatie: Welke medewerkers zijn ingepland per afdeling? Waar zijn er nog gaps in je planning? Welke DIMONA’s werden verstuurd en welke zijn reeds goedgekeurd? Je ziet het allemaal rechtstreeks in het overzicht van je planning, en je kan onmiddellijk actie ondernemen indien nodig.

Slide 1

Razendsnel vaste en flexibele medewerkers plannen

AAPI zorgt in een handomdraai voor het opmaken van contracten en/of DIMONA aangiften. Een aangifte, een wijziging of een annulatie van DIMONA is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Snel en foutloos nieuwe werknemers toevoegen

Gegevens ingeven op je smartphone is niet makkelijk, en als horeca-ondernemer heb je niet altijd een tablet of desktopcomputer bij de hand, daarom hebben heeft aapi de mogelijkheid om gegevens in te geven via eID. Snel en altijd juist!

Slide 2

Duidelijk stappenplan

Een overzichtelijk stappenplan begeleidt je door de verschillende stappen om een nieuwe werknemer toe te voegen.

Automatisch dimona’s versturen vanuit je planning

Geen gedoe meer met het manueel overdragen van gegevens tussen verschillende applicaties om dimona’s te versturen. Alles wordt rechtstreeks vanuit aapi geregeld, en het gaat volledig automatisch.

Slide 3

Blijf op de hoogte van de stand van zaken van je dimona’s.

Al voor je dimona wordt goed gekeurd kan je werknemers beginnen plannen. De status van de openstaande dimona wordt per werknemer weergegeven, en je krijgt een melding van zodra het dimona werd goedgekeurd.

Contracten en werkroosters beheren vanop je smartphone

De contracten van je vast personeel kan je rechtstreeks in aapi wijzigen. Het dimona van de wijziging wordt meteen verzonden naar de RSZ, en een update van het contract wordt automatisch gedeeld met de werknemer.

Slide 4

Handig contractoverzicht van je vast personeel

Per werknemer vind je een handig overzicht van het contract, de afwijkingen en zijn personalia terug in aapi. Alles wat je nodig hebt om je personeel mobiel te beheren.

Slide 5

Altijd het juiste toestel voor de job

Doe je planning liever niet op je smartphone, maar eerder op tablet of desktop? Of wil je last-minute nog een wijziging doen en heb je enkel je smartphone bij de hand. Dat kan! Aapi is geoptimaliseerd voor smartphone, tablet en desktop.

Het business dashboard: dé Health Check van je onderneming

Onze piechart met kleurreferentie (Rood, Oranje, Groen) geeft je in één oogopslag een duidelijk beeld van de financiële gezondheid van je zaak per kostenpost. Ons management supportteam helpt je om je piechart zoveel mogelijk groen te laten kleuren!

Slide 6

Automatisch of via manuele input

Het dashboard kan gekoppeld worden aan de meest gebruikte services voor boekhouding en F&B, staat in rechtstreekse verbinding met je kassa en verzameld automatisch gegevens uit je personeelsbestand. Bieden jou services niet de mogelijkheid om te koppelen met aapi, dan hebben we voor jou de manuele input als backup voorzien.

Runners & sleepers

Welke producten genereren de grootste omzet? Welke producten genereren het beste rendement? Dankzij aapi ben je altijd op de hoogte van je runners en sleepers en weet je welke acties je moet ondernemen.

Slide 7

Overzicht vaste kosten: Betaalt u meer dan uw gemiddelde concullega?

De kleurreferentie in het dashboard vergelijkt jou inkomsten/uitgaven-balans met een algemene index berekend op basis van betrouwbare gegevens van 1000-den concullega’s. De beste manier om je uitgaven te vergelijken!

Slide 8

Automatische loonberekening op basis van tijdsregistratie

De correcte toepassing van uw arbeidsduur in combinatie met uw loonkost wordt de uitdaging van de toekomst. indien u dit wenst koppelt aapi de tijdsregistratie van uw GKS aan uw loonadministratie.

Slide

Abonnement?

Afhankelijk van de geactiveerde features varieert de prijs tussen 4 en 7 euro per dag.